הזמן שובר מתנה!

הזמן מקום

מעשנים?

מרק פול ירוק

המרק הירוק האהוב ביותר –  מרק סלרי, כרישה ופול ירוק במרקם עשיר וקטיפתי!

ממה מרכיבים:

  • צרור עלים וגבעולי סלרי יפים, ירוקים וטריים
  • 2 כרישות חתוכות לפרוסות גדולות
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים וחגיגיים
  • ½ שקית פול ירוק, יש להשרות במים ולהסיר את הקליפה (ניתן להשתמש בחבילה הקפואה)
  • 3 בצלים לבנים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • לתבל במלח אטנלטי, פלפל שחור, וכמון

איך מכינים:

מאדים את הבצל בשמן עד להזהבה עדינה

מוסיפים את התפוחי אדמה, הכרישה, הסלרי והפול ומאדים את הכל עד לריכוך מושלם

מתבלים במלח, פלפל וכמון ומוסיפים מים עד כיסוי מלא של הירקות

מבשלים כשעה על להבה נמוכה

לקראת סיום הבישול מוסיפים את כוסברה

!מצננים וטוחנים הכל עד לקבלת מחית אחידה ונימוחה

בתאבון 🙂

מרק פול, סלרי וכרישה - מתכון

ENGLISH